Yalovada amatör maçlarda ambulans sıkıntısı

Yalovada amatör maçlarda ambulans sıkıntısı -Yalovada iki hafta önce yaşanan sorunun çözümlenmemesi nedeniyle bu hafta da amatör futbol müsabakalarına ambulans yollanmadı -Sakatlanan bir oyuncu sivil araç ile hastaneye götürüldü


YALOVA (A.A) - Yalovada iki hafta önce yaşanan sorunun çözümlenmemesi nedeniyle bu hafta da amatör futbol müsabakalarına ambulans yollanmadı.
     İl Sağlık Müdürlüğüne 130 TL tutarındaki ambulans bedelinin yatırılmaması nedeniyle yaşanan sorun bu hafta da devam etti.
     Yalova 2. Amatör Küme A Grubunda Kurtköyspor ile Kocaderespor arasındaki maçta sakatlanan Kurtköysporlu Selçuk Akbaba arkadaşlarının kucağında saha kenarına alındı. Kısa süreli baygınlık geçiren sporcu daha sonra getirilen sedye ile saha dışına çıkarıldı. Genç futbolcuya sağlık görevlisi ilk müdahaleyi yaptı. Bu arada 112 Acil Servis aranarak ambulans istendi. Oyuncu ambulans gelmeden sivil bir otomobille Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Bu sırada futbolcular ve teknik heyet maçta ambulans olmamasına tepki gösterdi. Ambulans ise sporcunun hastaneye götürülmesinin ardından yaklaşık 10 dakika sonra sahaya geldi.
     Öte yandan Yalova İl Sağlık Müdürlüğünden talimat gereği ambulans ücreti ödenmediği takdirde müsabakalar ve çeşitli organizasyonlara ambulansın gönderilmeyeceğini bildirilmişti.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yalovada amatör maçlarda ambulans sıkıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER