Yakutiyede yol yapım çalışmaları

Yakutiyede yol yapım çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediyesi tarafından Hilalkent TOKİ konutları yanında yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.
     Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, kış şartlarına rağmen çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, şehir dışından getirilen dolgu malzemesinin yollara döşendiğini ifade etti.
     Yaşam alanlarının birbirine bağlanmasının bir zorunluluk olduğunu ve yol açmak için yaz kış ayırt etmediklerini vurgulayan Korkut, yaz sezonunda Şükrü Paşa semtinde yeni yapılaşma alanları başta olmak üzere şehrin muhtelif bölgelerinde 9 kilometre uzunluğunda yol yaptıklarını anımsattı.
     Belediye olarak Hilalkentte 2.5 kilometrelik yeni bir yol daha açtıklarını vurgulayan Korkut, şunları kaydetti:
     Yerleşim alanlarının bağlantıları önem arz ediyor. Hilalkent yeni bir yerleşim alanı ve şehrin kısmen dışında kalıyor. Bölgede ciddi anlamda çalışmalarımız var. Geçtiğimiz yıl TOKİ konutları çevresinde 3 kilometre uzunluğunda yol çalışmamız olmuştu. Şimdi aynı bölgenin deprem konutları olarak yapılan bölgeyle bağlantısını sağlayacak yeni yol açıyoruz. Yolun dolgu malzemesi Pasinler yolu üzerinden yaklaşık 10 kilometre uzaktan taşıyoruz. Kış şartlarında çalışmalar güçlükle yürüyor. Ancak hizmet için yaz kış ayrımı yapmıyoruz.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Yakutiyede yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER