Voleybol: Avrupa kupaları

Voleybol: Avrupa kupaları -Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu: Turu geçmek için bir galibiyete daha ihtiyacımız var


ANKARA (A.A) - Erkekler CEV Kupasında mücadele eden Halkbank Voleybol Takımında kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Turu geçmek için bir galibiyete daha ihtiyacımız var dedi.
     Çeyrek finalde eşleştikleri Belçika temsilcisi Knacki, sahalarındaki ilk maçta 3-0 yenerek avantaj sağladıklarını ifade eden Süleymanoğlu, Sahamızda aldığımız galibiyet yolun yarısını aşmak anlamına geliyor, ancak işimiz bitmedi. Turu geçmek için bir galibiyete daha ihtiyacımız var diye konuştu.
     İşlerinin kolay olmadığının bilincinde olduklarını ifade eden Süleymanoğlu, şunları söyledi:
     İlk maçta iyi bir oyunla, istediğimiz sonucu aldık. Sporda, özellikle de voleybolda hiç bir şeyin garantisi olmaz. Fakat elde edilmiş bir galibiyetimiz var. Rakibimizin bizi elemesi için bir maç, diğeri de altın set olmak üzere iki galibiyet alması gerekiyor. Takımımız, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz ve camiamızla kenetlendik. Türkiyeye, Ankaraya yeni sevinçler yaşatmak istiyoruz.
     Halkbank, Knack ile 23 Ocak Çarşamba günü deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Roeselare kentindeki karşılaşma TSİ 21.30da başlayacak.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Voleybol: Avrupa kupaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER