Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü İmen: Avrupada ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek ilerleyebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyesporun antrenörü Emin İmen, Avrupada ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek ilerleyebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz dedi.
     İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son maçında 3-0 yendikleri Nilüfer Belediyesi karşısında rahat bir oyun sergileyip galibiyete ulaştıklarını, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesinin Fenerbahçeye yenilmesiyle Avrupaya gitmeye hak kazandıklarını söyledi.
     Karşılaşmanın hem kendileri hem de rakip takım Nilüfer Belediyesi için de önemli olduğunu belirterek, Biz, Avrupa kupasına doğru ilerleme hesabı yaparken rakibimiz ligde kalma hesapları yaparak maça çıktı. İlimizin diğer temsilcisi Nilüfer Belediyesporun lige veda etmesi, beni üzdü. Bursa ve voleybol için kayıp bir sonuç diye konuştu.
     İlk kez mücadele ettikleri Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligini beşinci sırada tamamladıklarını dile getiren İmen, Avrupa kupası vizesini aldık, sevinçliyiz. Avrupada ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek ilerleyebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Uyum içinde mücadele eden iyi bir ekibimiz var. Avrupada birçok güçlü rakip olmasına rağmen sürpriz sonuçlar alarak gücümüzü göstermek istiyoruz. Önümüzde Play-Off maçları var. Bu maçların hazırlıklarına başlayacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER