Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyesi Antrenörü İmen: Bu galibiyetle Avrupa Kupası maçlarına katılacak sıralamaya yerleştik


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyesinin antrenörü Emin İmen, 3-0 kazandıkları İBA Kimya TED Kolejliler karşılaşmasıyla ilgili, Bu galibiyetle Avrupa Kupası maçlarına katılacak sıralamaya yerleştik dedi.
     İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez mücadele ettikleri ligde, hızlı bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Bu çıkış sayesinde Avrupa Kupasına katılma noktasına geldiklerini ifade eden İmen, şunları kaydetti:
     İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında zaman zaman rehavete düştük. Rakibimiz, lige veda etmesine rağmen ilk iki sette başa baş mücadele etti. Bunun bir nedeni de bizim rakibi ciddiye almamamız oldu. Zor olsa da setleri çevirdik ve son sette de iyi mücadele ederek kazandık. Bu galibiyetle Avrupa Kupası maçlarına katılacak sıralamaya yerleştik. Mücadele ettiğimiz ilk yılda Avrupada ülkemizi ve şehrimizi temsil edeceğimiz için mutluyuz. Bizi zorlu maçlarda yalnız bırakmayan seyircimize ve yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum ve tüm oyuncularımı kutluyorum. Kalan iki maçımızdan da puanlar alarak yerimizi korumak istiyoruz.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER