Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Kanberoğlu: -Ligde kalma umutlarımızı önümüzdeki haftalara taşıdık


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Ali Kanberoğlu, Ereğli Belediye karşısında aldıkları galibiyetle, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşıdıklarını söyledi.
     Kanberoğlu, 3-0 üstün tamamladıkları Ereğli Belediye maçıyla ilgili değerlendirmesinde, aldıkları galibiyetle ligde bir basamak yukarıya çıktıklarını bildirdi.
     Ligde düşme bölgesinde bulunduklarını dile getiren Kanberoğlu, Ereğli Belediye karşısında aldığımız bu galibiyetle çıkışa geçip, ligde kalma umutlarımızı önümüzdeki haftalara taşıdık dedi.
     Kanberoğlu, maçta oyuncuların iyi performans sergilediğini ifade ederek, Ligde varoluşumuzu sürdürmek için önemli bir galibiyet kazandık. Tüm oyuncularım galibiyet için sahaya çıktı ve yüreklerini ortaya koyarak mücadele etti. Onları kutluyor, bizi yalnız bırakmayan sporseverlere teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER