Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyesi Antrenörü İmen: Taraftarımız ve şehir, bizden yeni hedefler bekliyor. Bu hedef, önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında oynamak olacak


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyesinin antrenörü Eyüp Emin İmen, 3-0 kazandıkları İlbank karşılaşmasına ilişkin, Taraftarımız ve şehir, bizden yeni hedefler bekliyor. Bu hedefimiz, önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında oynamak olacak dedi.
     İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında aldıkları galibiyetlerle hedeflerinin büyüdüğünü belirtti. İlbank karşısında rahat bir oyunla galibiyeti elde ettiklerini dile getiren İmen, şöyle konuştu:
     Maçlarımızı rakip ayırt etmeden oynuyoruz. Geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda Vakıfbank karşısında puan aldık. Sahamızda İlbankı yenerek puan serimizi sürdürdük. Taraftarımız ve şehir, bizden yeni hedefler bekliyor. Bu hedef, önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında oynamak olacak. İyi uyum sağlamış bir ekibiz. Kalan maçlarımızdan alacağımız puanlarla bu hedefimizi yakalamak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER