Vestelin 3 yabancı oyuncusunu göndermesi

Vestelin 3 yabancı oyuncusunu göndermesi -Gelişim Koleji Genel Menajeri Yazlar: "Vestelin bu hoş olmayan kararına saygı göstermemiz mümkün değil"


İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Liginde düşmememe mücadelesi veren Gelişim Kolejinin genel menajeri Namık Yazlar, Vestelin bitime 2 hafta kala yabancı oyuncularını göndermesine sayı göstermelerinin mümkün olmadığını bildirdi.
     Yazlar, yaptığı yazılı açıklamada, ligde bitime 2 hafta kala Vestelin ABDli oyuncuları Justin Knox, Antabia Waller ve Pele Pialey ile yollarını ayırdığını, Manisa temsilcisinin bu kararının bir çok spekülasyona yol açabileceğini belirtti.
     Vestelin bu kararıyla ligin kaderinin etkilenebileceğini belirten Yazlar, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     "Vestel yönetimi çok kritik bir karar aldığının bilmiyorum farkında mı- Daha profesyonel davranmalarını beklerdik. Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ligden düşme olasılığı var. Ayrıca haftaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Final Gençlik maçının sonucunu da doğal olarak etkileyebilecekler. Play-offa girme mücadelesinden vazgeçtikleri anlamını taşıyan bu kararın dolaylı olarak düşme potasındaki Göztepe Sportifin bu hafta oynayacağı 8. sıradaki Best Balıkesir maçını bile etkileyebileceğini düşündüler mi acaba- Biraz daha sorumlu hareket edebilirlerdi ve bir hafta sonra alacakları bu karar, kendi kulüp ve marka kaliteleri için daha doğru olup, gereksiz spekülasyonların oluşmasına izin vermemiş olurlardı. Türk basketbolunun daha ileriye gitmesi için çaba gösteren Gelişim Koleji olarak Vestelin bu hoş olmayan kararına saygı göstermemiz mümkün değil."
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Vestelin 3 yabancı oyuncusunu göndermesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER