VATSO ile TEB kredi protokolü imzaladı

VATSO ile TEB kredi protokolü imzaladı


VAN (A.A) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Van Şube Müdürlüğü arasında, VATSO üyelerinin uygun koşullarda faydalanacağı bir kredi protokolü imzalandı.
     VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu ile TEB Van Şube Müdürü İbrahim Güneş tarafından imzalanan protokolle, VATSO üyelerine düşük faizli ve uzun vadeli çeşitli kredi sağlanacak.
     Bu çerçevede kredi talebinde bulunacak olan üyelerin odaya kredi talebini yazılı olarak iletmeleri gerektiğini belirten Kantarcıoğlu, kredi talepleri uygun görülen üyelere kullandırılacak kredinin limitini bankanın belirleyeceğini söyledi.
     Kantarcıoğlu, oda tarafından bankaya yönlendirilen ve kredi talebi kabul edilen üyeler lehine tesis edilecek kredilerin, azami 36 aya kadar olmak üzere, vade ve geri ödemesinin banka tarafından belirleneceğini kaydetti.
     Kantarcıoğlu, Müşteri bazında kredi limit, vade ve ödeme planları banka tarafından kredi tahsis politikalarına göre değerlendirilecek. Uygun bulunan üyelere 500 bin liraya kadar kredi kullandırabilecek dedi.
     TEB Van Şube Müdürü İbrahim Güneş ise, kredilerin oda üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber VATSO ile TEB kredi protokolü imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER