Van İşitme Engelli Spor Kulübüne ziyaret

Van İşitme Engelli Spor Kulübüne ziyaret


VAN (A.A) - AK Partili Kadınlar, Van İşitme Engelliler Spor Kulübü üyelerini ziyaret etti.
     Kulüp Başkanı Muhammed İçgüleş ve üyeler, tercüman vasıtasıyla, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini aktararak, kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     İçgüleş, İşitme Engelliler Spor Federasyonunun Van temsilcisi olduklarını, genel merkezlerinin düzenlediği program ve aktiviteleri yerelde uyguladıklarını söyledi.
     Amaçlarının, engellilerin sosyal yaşamına pozitif katkı sunmak ve sporu rehabilitasyonun bir parçası haline dönüştürmek olduğunu belirten İçgüleş, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi çeşitli spor branşlarında faaliyetlerinin olduğunu kaydetti.
     İl Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan ise AK Partinin engellilere daima pozitif ayrımcılık yaparak onları desteklediğini ve her zaman da bu desteklerini artırarak devam ettireceklerini söyledi.
     Hakan, şöyle konuştu:
     Engellilerin yaşam koşullarını ve sosyal etkinliklerini daima önemsiyoruz. Bugüne kadar, AK Parti hükümeti, engelli vatandaşlarımıza engelsiz yaşam şartlarını oluşturmak için birçok alanda önemli uygulamalar ve yaptırım getirmiştir. Ayrıca engellilerin çağdaş olanaklara sahip olması için de sürekli yeni adımlar atılmaktadır. Biz sizleri seviyoruz ve önemsiyoruz. Her sorunuzda sizlerin yanınızdayız. Bizimle paylaştığınız sorun ve talepleriniz için de üstümüze düşenleri yapacağız.
     Ziyarete, il başkan yardımcısı Meral Özdağ, yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Van İşitme Engelli Spor Kulübüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER