Vanda askeri konvoyun geçişi sırasında patlama

Vanda askeri konvoyun geçişi sırasında patlama -Van-Hakkari karayoluna teröristler, askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşedikleri uzaktan kumandalı patlayıcıyı infilak ettirdi -Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, teröristlerd


VAN (A.A) - Van-Hakkari karayoluna teröristler, askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşedikleri uzaktan kumandalı patlayıcıyı infilak ettirdi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, teröristlerden biri yaralı olarak yakalandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Van-Hakkari Karayolu Bebleşin Jandarma Kontrol Noktası yakınlarında terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen el yapımı patlayıcı düzenek sabah askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı.
     Can ve mal kaybının yaşanmadığı patlamanın ardından teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
     Bölgede yapılan aramalar sonucu Büklümdere köyü kırsalında terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlandı.
     Teröristlerden biri yaralı olarak yakalandı. Yaralı terörist, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğer teröristlerin yakalanması bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Zafer Tayfur / Yahya Öylek
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Vanda askeri konvoyun geçişi sırasında patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER