Vanda Yüz Gülen Yüz projesi

Vanda Yüz Gülen Yüz projesi -Proje kapsamında, 50 öğrenciden oluşan ikinci kafile, İstanbula gönderildi


VAN (A.A) - Vanda, Yüz Gülen Yüz projesiyle, 50 öğrenci daha İstanbula gönderildi.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğünce yürütülen Yüz Gülen Yüz projesi kapsamında, ilk etapta orta öğretimde eğitim gören 50 öğrenci İstanbula gönderilmişti.
     Proje kapsamında İstanbula gidecek ikinci 50 grupluk öğrenciyi Ferit Melen Havaalanından İstanbula uğurlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, gezi süresince dikkat edecekleri hususlar hakkında öğrencilere bilgi verdi.
     Gezinin, gençlerin İstanbulun tarihi ve turistik yerlerini gezip görebilmeleri ve tarihi tanımaları için bakanlık tarafından hazırlandığını belirten Sinir, bu gezilerin gençlerin yeni yerleri ve yaşamları keşfetmesini sağladığını kaydetti.
     Gençlerin böylece kötü alışkanlıklardan korunabileceğini ve sosyal hayatta daha aktif rol alacağını ifade eden Sinir, İstanbula gittiğiniz zaman gideceğiniz ve göreceğiniz tarihi yerleri çok iyi bir şekilde analiz edin. ileri ki günlerde bu tarih, ders olarak karşınıza çıkabilir. Belki İstanbulda yaşama imkanınız olabilir ya da İstanbulda öğrenim görebilirsiniz. Bunun için gittiğiniz yerleri iyi analiz edin. Gençlik liderleri, nasıl davranacağınız hakkında bize bilgiler verdi. Gençlik liderlerinin sözünden çıkmayın.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda Yüz Gülen Yüz projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER