Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi -Merkez valiliğine atanan Fatih Şahin, Belediye Başkanı Gürünü ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Son Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Fatih Şahin, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürüne veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette konuşan Şahin, Muğlada önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, "3 yıldır sizlerle birçok konuda beraber hareket ettik, Muğlanın geleceğinin daha güzel şekillenmesi adına çalıştık. Yapılan çalışmalarla turizmde, tarımda ve diğer alanlarda Muğlanın iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu şehirde görev yapmak benim için mutluluk ve onur vesilesidir. Her şey için teşekkür ediyorum, sizlere ve mesai arkadaşlarınıza mutlu, huzurlu, başarılı günler dilerim" dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürün ise Vali Şahinin 3 yılda kentte çok önemli projelere imza attığını söyledi.
     Muğlanın il oluşunun 100. yılı için hazırlanan projenin kentin vizyonunu ve tanıtımını yapacağına işaret eden Gürün, şöyle konuştu:
     "Muğla adına getirdiğimiz her projeyi, devletin valisi olarak başka bakış açılarından değerlendirmeden sadece Muğlaya hizmet açısından değerlendirdiniz ve desteklediniz. Özellikle sayın Altıparmak ve sizin döneminizde, Arastanın yapımında Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Yönelik belediyelerden alınan emlak vergilerinden gelen yüzde 10 payın, proje hazırlayan belediyelere aktarılması konusunda gösterdiğiniz hoşgörü, açıklık ve anlayışa çok teşekkür ediyorum."
     Görev süresi boyunca Vali Şahin ile her şeyi paylaştıklarını söyleyen Gürün, "Sizi bundan sonra farklı görevlerde göreceğiz. Kendini yetiştirmiş, birikimli bir insanın Türkiye için yapacağı daha çok önemli işler var. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar, mutluluklar diliyorum. Biz sizi buradan Muğlalı olarak uğurluyoruz, hemşehrimiz olarak sık sık ziyaretlerinizi bekliyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Valiler Kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER