Vali Yurdakul, kanaat önderleriyle buluştu

Vali Yurdakul, kanaat önderleriyle buluştu


BİTLİS (A.A) - Vali Veysel Yurdakul, kentteki kanaat önderleriyle bir araya geldi.
     Öğretmen Evinde kanaat önderleriyle buluşan gelen Yurdakul, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için, kanaat önderlerini ortak çalışmaya davet etti.
     Gençleri iyi yetiştirmeyi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını söyleyen Yurdakul, iyi bir gençlik yetişmesi için, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.
     Yurdakul, şöyle konuştu:
     İyi nesillerin yetiştirilmesi, onların geleceğe hazırlanması ve her türlü zararlı etkilerden korunması için devletin temsilcileri olarak sizlerle birlikte, aynı gemide, aynı hedefe doğru gidiyoruz. Hizmetlerin bu şekilde yürümesinde sizlerin de katkısı büyük. Bitlisin manevi derinliğini dışarıdayken de duyuyorduk. Ancak buraya gelerek bizzat gördük. Bu durum bir yönetici için avantaj.
     Bitlisin bir ilim deryası, maneviyat havuzu olduğunu ve burada yapılmakta olan işleri daha da geliştirmek istediklerini belirten Yurdakul, kentte küçük de olsa altyapı, tarım ve asayiş sorunları bulunduğunu belirtti.
     Yurdakul, Ancak maneviyatımızla ilgili sorun yok. Altyapılar yapılır, sorunlar çözülür. Ancak en büyük önceliğimiz yeni nesillerin iyi yetiştirilmesidir. Bunda değerli hocalarımıza büyük görev düşüyor dedi.
     Konuşmanın ardından Ahlat eski Belediye Başkanı Mevlüt Aydoğan, Yurdakula Ahlat bastonu hediye etti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Yurdakul, kanaat önderleriyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER