Vali Yılmaza Kayseri İli Yardım Derneği

Vali Yılmaza Kayseri İli Yardım Derneği ve KAYSİADdan ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi ve Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği (KAYSİAD) Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti.
     İlk ziyareti, Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Zenginer ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdi.
     Kayserililer arasında sosyal dayanışmayı tesis ve teminini amaçlayan derneğin yeni seçilen Kayseri ili yardım derneği İstanbul şubesi başkan ve yönetim kurulu üyelerini ilimizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
     İkinci olarak ise Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği (KAYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu.
     Valilik makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, şunları kaydetti:
     "Orta Anadolunun en önemli kenti olan ilimizin, genel olarak ticaret ve sanayi kenti olarak tanınıyor. İlimiz özellikle son yıllarda yaptığı atılım ve gösterdiği gelişimle bugün örnek alınan bir kent. Fabrika ve tesislerimiz gerek yerli, gerekse yabancı ülkelerden gelen ziyaretçiler bile örnek alıyor. KAYSİAD Yönetim Kuruluna yeni seçilen arkadaşlara da çalışmalarında başarılar diliyorum."
     Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası misafirler Vali Yılmaza yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Vali Yılmaza Kayseri İli Yardım Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER