Vali Oğuz, Aksuda açılışlara katıldı

Vali Oğuz, Aksuda açılışlara katıldı -Aksu ilçesinde yapımı tamamlanan 2 çocuk parkı, spor tesisi ve Tapu Müdürlüğü hizmet alanı Vali Memduh Oğuz tarafından hizmete açıldı


ISPARTA (A.A) - Ispartanın Aksu ilçesinde yapımı tamamlanan 2 çocuk parkı, spor tesisi ve Tapu Müdürlüğü hizmet alanı Vali Memduh Oğuz tarafından hizmete açıldı.
     Açılış töreninde konuşan Vali Oğuz, ilçede yapımı tamamlanarak hizmet açılan tesislerin önemli olduğunu söyledi. Açılışı yapılan çocuk parklarının Aksuda bir ilk olduğunu belirten Oğuz, Bunu çok önemsiyoruz. Burada meydana getirilen eserlerle çocuklarımızın burada geçirecekleri süre içinde kazanacakları ruh hali maddiyatla ölçülemez. Halka açık bir alanda çocukların birbiri ile oynaması maddi bir değerle ölçülemez. Bu bakımdan bir de Aksu da bir ilk olması itibarı ile çok önemlidir dedi.
     Oğuz, İl Özel İdaresi desteğiyle Ispartanın tüm köylerine çocuk parkı yapmak için çalışma başlattıklarını, 12 ilçe için de çocuk parkı siparişi verdiklerini kaydetti.
     Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel ise yapılan çalışmanın maddi boyutundan çok manevi boyutunun önemli olduğunu ifade etti.
     Halk oyunları gösterisinin ardından tesislerin yapımında emeği geçenlere Vali Memduh Oğuz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya tarafından plaket verildi.
     Parkların açılışında Vali Oğuz ve protokol üyeleri tarafından çocuklara oyuncak dağıtıldı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Vali Oğuz, Aksuda açılışlara katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER