Vali Kolat Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu

Vali Kolat Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Ali Kolat, Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Vali Kolatı Baharözü kavşağında ilçe kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak ile ilçe protokolü karşıladı.
     İl Özel İdaresi tarafından yapılan Baharözü grup yolundaki 16 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarını inceleyen Kolat, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhandan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Baharözü beldesine giden Kolat, geçiş güzergahında Yapalı köyünden yola çıkan Kuran kursu öğrencileriyle bir süre sohbet etti. Baharözü beldesinde incelemelerde bulunan Kolata, belde belediye başkanı İshak Işık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Baharözü İlköğretim Okulunu da gezen Kolat, ilçedeki yapımı tamamlanma aşamasına gelen Hükümet Konağı, temeli yeni atılan çok amaçlı lise ve ilçe emniyet binasında incelemelerde bulundu. Kaymakam Mehmet Şerif Olçaştan bilgi alan Kolat, daha sonra anaokulunu gezdi.
     Kolat, Ulaştaki temaslarını değerlendirerek, özel idarenin yaptığı asfalt çalışmalarını yerinde izlediklerini, 16 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarının bittiğini belirtti.
     Ulaşın güzel ve hareketli bir ilçe olduğunu anlatan Kolat, Ulaş Belediyesinin Ulaş Gölünde mesire alanı yaptığını, Valilik olarak bu çalışmalara katkı sağladıklarını belirterek, Ulaş Sivasın uğrak alanı olacak. Dinlenmeye gelen, ziyarete gelen, hafta sonu tatil yapayım diye Ulaşa gelecek. Bu nedenle bir nefes alacak dedi.
     Ulaş Gölünü de gezen Kolat, bir süre burada dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.
     Kolata temasları sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal ve Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar eşlik etti.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Vali Kolat Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER