Vali Güvenç, TEGVi ziyaret etti

Vali Güvenç, TEGVi ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfını (TEGV) ziyaret etti.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç, 5 Aralık Dünya Gönüllüleri Günü dolayısıyla Eyyübiye Semtinde bulanan TEGV Şubesini ziyaret ederek Vakıf Müdürü Rukiye Doğhan Çetinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Öğrencilerle sohbet eden ve etkinlik kapsamında öğrencilerin seslendirdiği türküleri dinleyen Güvenç, çocuklukta alınan eğitimin önemli olduğunu belirtti.
     Satranç, müzik, bilgisayar, drama gibi pek çok alanda kurs veren yerlerin çoğalması gerektiğini vurgulayan Celalettin Güvenç, merkezde çalışanlara teşekkür etti.
     Vali Güvenç, merkezi ziyaret etmekten ve burada çocuklarla bir arada olmaktan dolayı keyif aldığını belirterek, Tamamıyla sivil bir organizasyon, tamamıyla hayırseverlerin desteğiyle organize edilen bir çalışma. Her şey düşünülmüş. Burada gönüllü olarak mesai harcayan tüm arkadaşlarımı özellikle müdire hanımı içtenlikle kutluyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum dedi.
     Ziyaretinin ardından merkezdeki çocuklar ve gençlerle fotoğraf çektiren Vali Güvençe, Rukiye Çetin isimli öğrenci, yaptığı resmi hediye etti.
     Haftada 350 öğrencinin okul zamanları dışında veya öğretmenleriyle eğitim gördüğü Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkında 200 eğitim gönüllüsü, halı saha, basket sahası, mucitler sınıfı, drama, müzik eğitimi, masa tenisi bilgisayar ve satranç gibi alanlarda eğitim veriyor.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Vali Güvenç, TEGVi ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER