Vali Erdal Atadan tebrik ziyareti

Vali Erdal Atadan tebrik ziyareti -Vali Erdal Ata, Üniversiteler Liginde şampiyon olan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımını tebrik etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, Üniversiteler Liginde şampiyonluğa ulaşan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Erdal Ata, İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile Zirve Üniversitesini ziyaret etti.Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa ile sohbet eden Vali Ata ve beraberindekiler, üniversitenin spor salonunda basketbol takımı oyuncularını Üniversiteler Ligindeki şampiyonlukları dolayısıyla tebrik etti.
     Öğrencilerinin başarılarının daimi olmasını dileyen Vali Ata, şunları kaydetti:
     "Uzun soluklu bir mücadeleden başarıyla ayrılan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncularını kutluyorum. Umarım bu başarılarını gelecek sezonda da devam ettirirler. Zirve Üniversitesinin bu başarısıyla tüm Gaziantep gurur duyuyor. Zirve Üniversitesi eğitim yönüyle olduğu kadar öğrencilerin sosyalleşmeleri açısından da oldukça çaba sarf eden bir üniversite. Bu çabalarının neticelerini de aldığı başarılarla gösteriyor."
     Rektörü Kısa ise başarıdan emin olduklarını kaydetti.
     Kısa, "Basketbol takımımız şuana kadar oynadığı tüm maçları yüksek skorlarla aldı. Ligdeki tüm başarılarından dolayı takımımızın kupayı Zirve Üniversitesine getireceklerinden emindik. Katılan tüm üniversite takımlarını ve oyuncularını tebrik ediyor, sporda esas olan kardeşliğin bu maçta da sağlanmış olmasını temenni ediyorum. Bu başarı Gaziantepin de başarısıdır" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Vali Erdal Atadan tebrik ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER