Vali Demirtaşın ziyaretleri

Vali Demirtaşın ziyaretleri -Demirtaş, yapılması planlanan Mahmut El Ensari Mesire Alanını gezdi, Kahta ilçesini ziyaret etti


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan Mahmut El Ensari Mesire Alanını gezdi.
     Vali Demirtaş, beraberindeki heyetle İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından projesi kabul edilen ve yapımına başlanacak olan Mahmut El Ensari Mesire Alanını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.
     Demirtaş, 2 bin dönümlük alanda park alanı, çocuk oyun alanları, piknik masaları, kamelya, kurban kesim yerleri ve bulaşık yıkama yerlerinden oluşan modern bir mesire alanı yapmayı planladıklarını söyledi.
     Projeyle Adıyamanda mevcut yeşil alanları korumak ve dinlenme yerleri alternatiflerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Demirtaş, "Burada uygulanacak projenin tamamlanmasyla şehrin kavurucu sıcağından ve gürültüsünden kaçan vatandaşlarımızın hafta sonu aileleri ile birlikte gün boyu zaman harcayabilecekleri alternatif bir alan yaratılmış olacaktır" dedi.
     Alanın doğa harikası bir yer olduğunu dile getiren Demirtaş, "Burada yapacağımız çalışmalarla bu alanı daha da güzelleştireceğiz. Amacımız, Adıyamanlı vatandaşlarımıza birinci sınıf hizmet sunmaktır. Çünkü insanlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bir hizmet yapılırken insan eksenli yapılması gerekir. İnsanlarımızın memnuniyeti bizim için daima öncelikli olmalıdır" diye konuştu.
    
     -Kahta ziyareti
    
     Vali Demirtaş, Kahta ilçesini ziyaret etti.
     Kahta ilçesi ile Organize Sanayi Bölgesini birbirine bağlayan yolda yapılan çalışmaları inceleyen Demirtaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı, yüklenici firma yetkililerine çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.
     Vali Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, OSB çevresindeki köylerde yaşayan vatandaşların da bu yolu kullandığını belirterek, yolun bitirilmesinin önem taşıdığını kaydetti.
     Kahta OSBnin yatırımlarla günden güne genişlediğini dile getiren Demirtaş, "Kahta çok güzel bir ilçemizdir. OSB de günden güne gelişiyor. İlçemiz, OSB alt yapısıyla, huzuruyla, istikrar ve güveniyle yatırımcılarımızın istediği bir yerdir. Bu yolun kısa sürede bitirilmesiyle OSBye büyük bir talep olacağına inanıyorum."
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Vali Demirtaşın ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER