Vali gazozuna tenis maçını kaybetti

Vali gazozuna tenis maçını kaybetti -Mersin Valisi Güzeloğlu, Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği masa tenisi şampiyonasında Türkiye ikincisi Çilem Yavuza 3-1 yenildi


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, masa tenisi şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Çilem Yavuza 3-1 yenildi.
     Vali Güzeloğlu, Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği masa tenisi şampiyonasında geçen yıl Türkiye birincisi, bu yıl da aynı turnuvada ikincilik elde eden Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan Çilem Yavuz ile (18), Edip Buran Spor Salonunda maç yaptı.
     Yenilenin gazoz alacağı maçta Çilem Yavuz, Vali Güzeloğlunu 3-1 yendi.
     Maçı, Güzeloğlunun eşi Ayşe Güzeloğlunun yanı sıra Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yurt, ev ve bakım merkezlerindeki koruma altında bulunan çocuklar da izledi.
     Yavuza kupası Ayşe Güzeloğlu tarafından verilirken, Vali Güzeloğlu da maçı kazanan sporcuya eşofman takımı ve saat hediye etti.
     Güzeoğlu, salondaki çocuklara da gazoz ısmarlayarak, çeşitli hediyeler verdi.
     Milli takım kampına davet edilen Çilem Yavuzun seçmelerde başarılı olması halinde Londrada gerçekleştirilecek paralimpik oyunlarına katılacağı belirtildi.
     Bu arada Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan ve Özürlü Memur Seçme Sınavında (ÖMSS) aldığı 97 puanla 48. olan Emine Balcı da (22), Vali Güzeloğluna yaptığı resmi hediye ederek, Babalar Gününü okuduğu şiirle kutladı.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Vali gazozuna tenis maçını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER