UYMSİB, yeni logosu ile dünya pazarında

UYMSİB, yeni logosu ile dünya pazarında -UYMSİB Yönetim Kurulu Başkanı Çalı: Ülkemizin ürünlerini her yönüyle korumak ve dünyaya tanıtmak için mücadele veriyoruz


BURSA (A.A) - Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB), kurumsal kimlik çalışmaları çerçevesinde, logosunu değiştirdi.
     Birliğin yönetim kurulu başkanı Dr. Salih Çalı, yazılı açıklamasında, UYMSİBin marka değerinin yükseltilmesi ve dünyada en iyi şekilde temsil edilebilmesi açısından, imza niteliği taşıyan kurumsal kimliğin, şart olduğunu ifade etti.
     Çalı, uluslararası rekabette avantaj sağlayacak birçok unsur olduğunu bildirerek, şunları kaydetti:
     Bu unsurlardan en önemlisi yaş meyve sebze ihracatımızın ürünlerindeki kalite. Ancak, farkımızı ortaya koyacak iletişim çalışmalarına da ihtiyacımız var. UYMSİBin hedefleri için, oluşturacağımız algı ve imajı bir bütün olarak sunabilmemiz açısından logo değişikliği çalışmasına gittik. Yeni, iddialı, dinamik renklerden oluşan logomuzun birliğimizin iletişim faaliyetlerine katkı sağlayacağına inanıyorum. İhracatta güvenilir ürün için imaj güçlendirmesi, yeni pazarlara erişimin sağlanması, ancak sloganımızda da vurguladığımız gıda güvenliği konusuna yoğunlaşmakla mümkün. Herhangi bir sorun yaşamadan, ülkemizin ürünlerini her yönüyle korumak ve dünyaya tanıtmak için mücadele veriyoruz. Birlik olarak yaş meyve, sebze ihracatımızın daha da artması ve tüketicilerin daha sağlıklı ve güvenli gıdalara ulaşabilmesi için bugün birçok disiplinle ortak çalışma yürütüyoruz. Geleneksel değerlerimize sahip çıkıp, gelişen dünya düzeninde son teknolojileri de takip ederek sektörümüzün daha da gelişimi için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda hem sektörümüzün hem de ihracatın fonksiyonunu en iyi şekilde anlatacak yepyeni bir logo tasarladık.
     Uludağ İhracatçı Birliklerine (UİB) bağlı olarak 1987de Bursada kurulan UYMSİB, Türkiyenin 19 ilinde 1039 üyeye sahip. Birlik, ihracatçıları bilgilendirmek adına yıl boyunca düzenlediği çeşitli seminer ve paneller aracılığıyla üreticilerin ve ihracatçıların bir araya gelmesini sağlıyor.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber UYMSİB, yeni logosu ile dünya pazarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER