UÜde Akıllı kampüs kart dönemi başladı

UÜde Akıllı kampüs kart dönemi başladı


BURSA (A.A) - Uludağ Üniversitesi (UÜ) öğrencileri, akademisyen ve çalışanları, Akıllı kampüs kartlarına kavuştu.
     Yaklaşık 50 bin kişilik bir camia olan üniversitede, Akıllı Kampüs Kart çalışmasının sonuna geldi. Kimlik belgesi olarak kullanılacak olan kartların öğrencilere dağıtımı tamamlandı, akademik ve idari personel de kartlarını almaya başladı.
     UÜ Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, rektör yardımcıları Prof. Dr. Müfit Parlak, Prof. Dr. İrfan Karagöz ve Prof. Dr. A. Saim Kılavuz ile Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala, kartlarını banka yetkililerinden aldı.
     Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Semiha Kablay Yılmaz ve Görükle Şube Müdürü Beyza Timur, kartları üst düzey yöneticilere teslim ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     Hem kimlik belgesi hem de banka cüzdanı yerine geçecek ve peyderpey etkinliği artırılacak olan kartlar, üniversiteye giriş ve çıkışlarda, yemekhaneden kütüphaneye kadar her alanda kullanılabilecek.
     Öğrenciler, kartlarını merkez kampüs dışındaki yerleşkelerde de kullanabilecek. Öğrenciler, giriş çıkışlarını, ders ve sınav yoklamalarını bu kartla yaptırabilecek, personel de işe geliş ve gidişlerde aynı kartı okutacak.
     Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonuçlandığında kartlar Bursaray ve diğer toplu taşıma araçlarında da kullanılabilecek.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber UÜde Akıllı kampüs kart dönemi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER