Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı Uşak

Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı Uşak Şubesi açıldı -Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden: Kentin sorunlarının çözümünde sivil toplum örgütleriyle ortak hareket ediyoruz


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden kentin sorunlarının çözümünde sivil toplum örgütleriyle ortak hareket ettiklerini söyledi.
     Merkezi İstanbulda bulunan Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfının Uşak Şubesi düzenlenen törenle açıldı.
     Vali Erden, açılışta yaptığı konuşmada, Uşakta göreve başlamasının hemen ardından kentle ilgili ik tespit yaptığını, bunlardan birinin, ilin tarihsel anlamda dericilik ve dokumacılık kültürüne sahip olması, diğerinin de sivil toplum ve örgütlenme konusunda başarısı olduğunu ifade etti.
     Bu noktada Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfının da çalışmalarını takip ettiğini ve vakfı başarılı bulduğunu dile getirerek, Kentin sorunlarının çözümünde sivil toplum örgütleriyle ortak hareket ediyoruz. Sivil toplum örgütlerinin proje bazlı çalışması gerektiğini düşünüyorum. Proje bazlı çalışma başarıyı getirir dedi.
     Vakfın Uşak Şube Başkanı Mehmet Pehlivan ise merkezi İstanbulda bulunan vakfın Uşakta şubesinin açılmış olmasının vakfın hizmetlerine katkı sunacağını söyledi.
     Vakıf olarak kentin sorunlarının çözümünde diğer sivil toplum örgütleri ile ortak hareket edeceklerini belirten Pehlivan, Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikasının özelleştirilmesine karşı olduklarını, fabrikanın Uşakta kalması için çalışma yürüteceklerini kaydetti.
     Törene, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Durmuş Yılmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik de katıldı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı Uşak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER