Uşak Belediyesi Hayvanat Bahçesi yeni yılda

Uşak Belediyesi Hayvanat Bahçesi yeni yılda açılacak


UŞAK (A.A) - Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Akse Çamlığında yapımı süren hayvanat bahçesinin 2013 yılının ilk aylarında açılacağını bildirdi.
     Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Akse Çamlığında vatandaşlar için piknik alanı oluşturulduğunu, hayvanat bahçesi inşaatının ise sürdüğünü belirtti.
     Hayvanat bahçesinin 3 bin 500 metrekare alanda oluşturulduğunu, ilk etapta 15 hayvan barınağının yapıldığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
     Akse Çamlığını güzelleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Her yönü ile sevilen ve ziyaretçisinin yoğun olduğu bir alan yapmak niyetindeyiz. Bu nedenle alanda birçok projemiz son hızla devam ediyor. Projelerimiz bittikçe alanın güzelliği giderek daha çok artıyor. Alanda yaptığımız projelerin içinde hayvanat bahçesi de yer alıyordu. Bu konuda başlayan çalışmalar çok iyi noktalara geldi. Şu an 15 hayvan barınağını alanda bitirdik. 3 bin 500 metre karede hizmet verecek olan bahçemiz, 2013 yılının ilk aylarında açılacak.
     Erdoğan, bugüne kadar 75 bin lira harcama yapılan hayvanat bahçesinin, kentin eksikliklerinden biri olduğunu dile getirerek, Bahçenin bitmesi ile birlikte artık aileler çocuklarına hayvanları tanıtabilecekler. Aynı zamanda piknik alanının da tadını çıkarabilecekler. Biz zamanla hayvanat bahçesini daha çok büyüterek en iyi noktalara getirmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Senem Yazıcı
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Uşak Belediyesi Hayvanat Bahçesi yeni yılda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER