Uşaktan Vana sevgi köprüsü

Uşaktan Vana sevgi köprüsü -Olta Balıkçıları Federasyonu, Vanın Alakaynak mezrasındaki ilkokulda okuyan öğrencilere yarı yıl tatili öncesi kışlık giysi yardımında bulundu


UŞAK (A.A) - Merkezi Uşakta bulunan Olta Balıkçıları Federasyonunun (OBAF), Vanın Alakaynak mezrasındaki ilkokulunda eğitim öğrenim gören öğrencilere, yarı yıl tatili öncesinde kışlık giyim malzemesi yardımında bulunduğu bildirildi.
     OBAF Başkanı İsmail Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, federasyon olarak asli faaliyetlerinin yanı sıra bir sosyal sorumluluk projesi olarak Minik Eller Üşümesin sloganıyla düzenledikleri kampanyayla ihtiyaç sahibi öğrencilere, üyelerinin destekleriyle kışlık giysi yardımı ulaştırmaya gayret ettiklerini ifade etti.
     Bu kapsamda, geçen yıl Uşak genelinde 3 bin ilkokul öğrencisine kışlık atkı, bere, eldiven hediye ettiklerini, bu yıl da Muşun Malazgirt ilçesindeki Konakkuran Yatılı İlkokulunda öğrenim gören 300 öğrenci ile Uşakın Banaz ilçesindeki Hatıplar ve Çamsu köylerindeki 250 ilkokul öğrencisine atkı, bere, eldiven ulaştırdıklarını hatırlatan Atalay, bu yıl son olarak da yarı yıl tatili öncesinde Vanın Çatak ilçesine bağlı Atlıhan köyü Alakaynak mezrasındaki ilkokulda öğrenim gören 130 çocuk için atkı, bere ve eldiven gönderdiklerini kaydetti.
     Atalay, Minik Eller Üşemesin kampanyası ile bugüne kadar 3 bin atkı, bere, eldiveni ihtiyaç duyan çocuklara uluştırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu yıl da Muş, Uşak ve Vandaki öğrencilerimizi mutlu ettik. Bunlar sembolik yardımlar. Biz öğrencilerimizin güç şartlarda okuduğunu biliyoruz. Başka sivil toplum örgütleri daha büyük yardımlarda bulunabilir. Biz üyelerimizin desteğiyle bu tür malzemelerini öğrencilerimize ulaştıramaya devam edeceğiz. Zor şartlarda eğitim öğrenim gören çocuklarımızın sevindiğini görmek bizleri mutlu ediyor.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Uşaktan Vana sevgi köprüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER