Uşakta eğitime hayırsever desteği

Uşakta eğitime hayırsever desteği


UŞAK (A.A) - Banaz ilçesine bağlı Derbent köyüne, hayırsever Halil İbrahim Karahan tarafından 5 derslikli ilkokul inşa edilecek.
     Hayırsever Karahan tarafından Derbent köyünde 5 derslikli ilkokul yaptırılmasına ilişkin protokol, Uşak Valiliği Toplantı Salonunda imzalandı.
     Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, törende yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımın, insana ve geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, Protokolünü imzaladığımız okulumuz hizmete açıldığında, buradan yetişecek öğrencilerimiz yarının Türkiyesinde yönetici olacaklardır. Dünya durdukça bu okul hizmet verecek ve hayırseverimizin anısı o okulda yaşamaya devam edecek. Sayın Halil İbrahim Karahanın bu davranışının hayırseverlerimize örnek olmasını diliyorum dedi.
     Protokol imza törenine, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Uşak Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Akyay ve hayırsever işadamı Halil İbrahim Karahan da katıldı.
     Derbent köyünde yaptırılacak ve 1 yılda tamamlanması planlanan 5 derslikli ilkokula, hayırsever Karahanın geçen ay yaşamını yitiren eşi Fadime Karahanın ismi verilecek.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Uşakta eğitime hayırsever desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER