Ünye Kaymakamı Demirden öğrenci velisi babalara

Ünye Kaymakamı Demirden öğrenci velisi babalara çağrı


ORDU (A.A) - Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Veli toplantılarına daha çok hanım kardeşlerimiz geliyorlar. Beylerden yani babalardan ricam var, öğrencilerimizle hanım kardeşlerimiz kadar siz de ilgilenin. Öğrenci velileri sadece bayanlar değil, beyler de olmalı dedi.
     Kaymakam Demirin önderliğinde okul-öğrenci, öğretmen ve veli buluşmalarının yedincisi Ünye Mehmet Akif Ortaokulunda düzenlendi.
     Çocukların eksiksiz eğitim almaları için takip edilmesi gerektiğini söyleyen Demir, Eğitim ve öğretimin okul, sosyal çevre ve anne baba olmak üzere üç ayağı var. Bu üçünden birisinde aksama olduğu zaman eğitim eksik olur. Çocuklarımızın eksiksiz eğitim almaları için özellikle evde geçen zamanı bizim için çok önemli. Çocukların bu zamanını takip etmek ve ilgilenmek zorundayız dedi.
     Veliler arasında babalara da önemli iş düştüğünü vurgulayan Kaymakam Demir, şunları kaydetti:
     Ciddi manada çocuklarımızla ilgilenmek durumundayız. Sizlerden isteğim öğrencilerimizi her ihtimale karşı takip edin. Varsa sorun öncelikle okul idaresiyle paylaşalım. Birbirimizle yakın ilişki içinde olalım. Veli toplantılarına daha çok hanım kardeşlerimiz geliyorlar. Beylerden, yani babalardan ricam var, öğrencilerimizle hanım kardeşlerimiz kadar siz de ilgilenin. Öğrenci velileri sadece bayanlar değil, beyler de olmalı.
     Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise, Hedefimiz, veliler ve öğrencilerimizi bir araya getirerek bazı sorunlarımız varsa bunları çözüme kavuşturmak ve kaynaşmayı sağlamak. Neticede öğrencilerimizin başarısını etkilemek için bu çalışmaları yapıyoruz ve velilerimizin okula olan ilgilerini biraz daha fazla çekmek istiyoruz dedi.
     Toplantıda söz alan veliler, duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
     Demir, toplantının ardından okulun eksikliklerini yerinde inceledi.
     Toplantıya daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünye Kaymakamı Demirden öğrenci velisi babalara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER