Ünyede okul sporları açılışı yapıldı

Ünyede okul sporları açılışı yapıldı


ORDU (A.A) - Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 2012-2013 eğitim-öğretim yılı okul sporları açılışı gerçekleştirildi.
     Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Spor Salonunda yapılan açılış töreninde okul sporlarının kızlarda ve erkeklerde Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılacağını söyledi.
     Erdem, Amacımız öğrencilerimize, temel sosyal becerileri ve kuralları eğlenerek öğretmek, oyun kurallarını uygulama ve takım olarak hedeflenen sonucu elde etmek, öğrenciye enerjisini dengeli harcama ve kazananı kutlama davranışı kazandırmak, rekabeti artırmak, özgüveni geliştirmek ve bunun yanında öğrenciyi sağlıklı bir vücuda kavuşturmaktır. Öğrencilere verilecek iyi ve etkili bir spor eğitimi ile keyifli ve başarılı anlar yaşatarak onlara disiplin, hoşgörü, işbirliği, nefsine hakimiyet ve başkalarına saygı gibi değerlerinin benimsetilmesi de hedeflenmektedir dedi.
     Konuşmanın ardından Erdem, basket topu ile atış yaparak spor müsabakalarını başlattı.
     İlk müsabaka ise voleybol dalında Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında yapıldı.
     Açılış programı ile futbol, voleybol, basketbol, judo, karate, güreş, jimnastik, satranç, yüzme ve atletizm gibi birçok dalda düzenlenen okul sporları müsabakaları başladı.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünyede okul sporları açılışı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER