Ünyede Okullar Hayat Olsun projesi protokolü

Ünyede Okullar Hayat Olsun projesi protokolü imzalandı


ORDU (A.A) - Ünye Kaymakamlığı öncülüğünde, Ünye Belediyesi, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe Orman İşletme Müdürlüğünce yürütülecek Okullar Hayat Olsun projesi için protokol imzalandı.
     Kaymakam Mustafa Demir, makamında düzenlenen imza töreninde, projenin ilerleyen dönemlerde ilçede eğitim ve öğretim gören öğrencilerin eğitim standardını yükselteceğini söyledi.
     Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise belediye olarak ilçedeki eğitim kurumlarının tamamına ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti.
     Başta Kaymakamlık olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü, belediyemiz ve diğer kurumlarla ortaklaşa hizmet etmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Arpacıoğlu, Yeni geliştirilen bu kampanya çerçevesinde inşallah okullarımızda ve okul bahçelerinde yapacağımız çalışmaları daha düzenli, daha planlı gayretli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz dedi.
     Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem de imzalanan protokolde, Milli Eğitim Bakanlığının hedefi doğrultusunda, okulların eğitim öğretim saatleri dışında hafta sonları da halkın kullanımına açmak olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Fatma Kalay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ünyede Okullar Hayat Olsun projesi protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER