Ünyede Liselerde terör örgütlerinin gençlere yönelik

Ünyede Liselerde terör örgütlerinin gençlere yönelik faaliyetleri konulu seminer


ORDU (A.A) - Ünye Emniyet Müdürlüğü ve Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Arif Nihat Asya (ANA) Kız Meslek Lisesi öğrencilerine, Liselerde terör örgütlerinin gençlere yönelik faaliyetleri konulu seminer verildi.
     Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, eğitim öğretim faaliyetlerini yürütürken, işin sadece öğretim faaliyetlerinin değil, eğitim faaliyetlerinin de yürütülmesinin gerektiğini, bu kapsamda da diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
     Liselerde gençliğe yönelik terör konusuna dikkat çekmek için Ünye Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle seminer düzenlemeye başladıklarını belirten Erdem, Eğitim ve öğretim faaliyeti sadece okullarımızda öğretmenlerimiz tarafından yapabilecek bir faaliyet olarak değil, aile, veli ve diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte yaparsak eğitim öğretim hedefine varır. Öğrencilerimizin doğru davranış kazanması ve bunu hayata geçirerek uygulaması kapsamında Ünye Emniyet Müdürlüğüyle işbirliği içinde Liselerde terör örgütlerinin gençlere yönelik faaliyetleri başlığıyla terör konusuna dikkat çekiyoruz dedi.
     Erdem, ilçedeki 11 lisede de aynı konuda seminer çalışmasının devam edeceğini kaydetti.
     Seminerde, Ünye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Terörle Mücadele bürosunda görevli personel tarafından öğrencilere terör örgütlerinin nasıl örgütlenme yaptığı konusu anlatılarak, öğrencilerden dikkatli olmaları istendi.
     Seminere Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Çoşkan, Emniyet Asayiş Büro Amirleri, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünyede Liselerde terör örgütlerinin gençlere yönelik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER