Üniversiteliler, engellilerle bir araya geldi

Üniversiteliler, engellilerle bir araya geldi -Öğrencilerin düzenlediği kahvaltı, dernek binasında yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tema Çevrecilik Topluluğu üyesi öğrenciler, Engelleri Kaldıralım etkinlikleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesinde engellilerle kahvaltıda bir araya geldi.
     Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, üniversiteli öğrencilerin engellilere kahvaltı düzenlemesinin güzel bir davranış olduğunu söyledi.
     Burada engellilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Toklu, Belediye olarak da bilhassa parklarda, kaldırımlarda ve yürüyüş yollarında engellileri düşünerek engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz dedi.
     Topluluk Başkanı Eyüp Altun da kendi hayatları dışında güç koşullarda yaşayan hayatların bulunduğunu ve onları daha iyi algılayabilmek için bu kahvaltıyı düzenlediklerini bildirdi.
     Yeniyiz, En İyiyiz sloganını benimsediklerini dile getirerek, engelli kardeşleri için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
     Kahvaltıda, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslanın eşi Cemile Karaaslan ile Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar hazır bulundu.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Üniversiteliler, engellilerle bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER