Üniversite kazanan öğrencilere bilgisayar hediyesi

Üniversite kazanan öğrencilere bilgisayar hediyesi -Bolu Belediyesince, geçen yılki YGSde başarılı 4 yıllık üniversiteyi kazanan 930 öğrenciye bilgisayar hediye edildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Bolu Belediyesince, Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) başarılı olan ve 4 yıllık üniversiteyi kazanan 930 öğrenciye bilgisayar hediye edildi.
     Atatürk Orman Parkında gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolulu iş adamı merhum İzzet Baysalın Bolulu gençlerin eğitimi için elinden gelen her şeyi yaptığını ve bu yönde eserler bıraktığını söyledi.
     İzzet Baysalın geleceğe yatırım yaptığını anlatan Yılmaz, anne ve babaların da çocukları için her şeyi yapabileceğini ifade ederek, Bolu Belediyesinin eğitim alanında yaptığı hizmetleri anlattı.
     Türkiyede ilk defa 4 yıl boyunca 4 yıllık üniversiteyi kazanan bütün öğrencilere bilgisayar dağıtıldığını ve bu bilgisayar dağıtımının sadece Boluda yapıldığını dile getiren Yılmaz, Belediye olarak 9 yıldır çok uzun bir çalışma içindeyiz. Altyapı çalışmalarımız devam ediyor ve her mahallemiz şu anda şantiye halindedir. Bunların yanında eğitime de bu organizasyonlarımızla destek veriyor ve yatırım yapıyoruz diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleri, temsili olarak 20 öğrenciye bilgisayarlarını takdim etti.
     Daha sonra park içindeki çok amaçlı salonda bulunan 930 bilgisayar, öğrencilere dağıtıldı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Üniversite kazanan öğrencilere bilgisayar hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER