Uluslararası Bocce Federasyonundan AAya plaket

Uluslararası Bocce Federasyonundan AAya plaket -Manisada düzenlenen 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonasındaki müsabakaların dünya kamuoyuna duyurulmasındaki katkılarından dolayı Anadolu Ajansına teşekkür plaketi verildi


MANİSA (A.A) - Anadolu Ajansına, Manisada düzenlenen 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonasındaki müsabakaların dünya kamuoyuna duyurulmasındaki katkılarından dolayı Uluslararası Bocce Federasyonu tarafından teşekkür plaketi verildi.
     Türkiyenin evsahipliğinde 15-19 Ekim tarihleri arasında Manisa Tenis ve Dağcılık Kulübü tesislerinde düzenlenen Bocce Dünya Kadınlar Şampiyonasının sona ermesi dolayısıyla Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından şampiyonaya katılan ülkeler onuruna gala yemeği verildi.
     Vali Daşöz, gala yemeğinde, Manisada düzenlenen şampiyonanın, özellikle Fransa, İtalya ve Çinde çok yaygın bir spor dalı olan boccenin Türkiyede tanınması açısından yararlı olduğunu belirtti.
     Bu spor dalının, şampiyonaya basın kuruluşlarının da göstermiş olduğu büyük ilgiyle Türkiyede de başta Manisa olamak üzere giderek yaygınlaşacağına inandığını ifade eden Daşöz, bu noktada özellikle şampiyonadaki müsabakaları haberleştiren Anadolu Ajansı ile canlı yayın yapan TRTye teşekkür etti.
     Gala yemeğinde, 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonasındaki müsabakaların dünya kamuoyuna duyurulmasındaki katıklarından dolayı Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Christian Lacoste tarafından Anadolu Ajansına, şampiyonayı spor kanalından canlı olarak yayınlaması nedeniyle de TRTye teşekkür plaketi verdi.
     Şampiyonaya gösterdikleri ilgi nedeniyle Manisadaki yerel medya kuruluşlarına da birer plaket verildi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Uluslararası Bocce Federasyonundan AAya plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER