Uluslararası Avrasya Sirki, Eskişehirde

Uluslararası Avrasya Sirki, Eskişehirde -İp cambazlarından akrobatlara, palyaçolardan trapezcilere, jonglörlerden sihirbaza kadar dünyaca ünlü sirk sanatçılarını aynı çatı altında buluşturan Avrasya Sirki, yoğun ilgi görüyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiyenin ilk uluslararası sirki olma özelliği taşıyan Avrasya Sirki, Eskişehirde vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.
     Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Atatürk Bulvarındaki alanda kurulan çadırdaki gösteriler, izleyicilere eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşatıyor.
     Avrasya Sirki, ip cambazlarından akrobatlara, palyaçolardan trapezcilere, jonglörlerden sihirbaza kadar dünyaca ünlü sirk sanatçılarla vatandaşları aynı çatı altında buluşturuyor. Eğlencenin kapılarını 7den 70e herkese açan sirkte, piton yılanlı gösteri, çember üzerinde gözü bağlı gösteri, ateşli küp, illüzyon gösterileri ilgiyle izleniyor.
     Eskişehirde dün açılan ve 28 Ekim pazar gününe kadar sirk ekibinin sunacağı gösteriler, cumartesi ve pazar günleri saat 13.00, 16.00, 20.00de, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise saat 20.00 seansıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere kapılarını açıyor.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Uluslararası Avrasya Sirki, Eskişehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER