Uluslararası Antalya Üniversitesi Arap Baharını konuşacak

Uluslararası Antalya Üniversitesi Arap Baharını konuşacak


ANTALYA (A.A) - Uluslararası Antalya Üniversitesi alanında uzman akademisyenlerin ve emekli Büyükelçi Yaşar Yakışın da katılımıyla Ortadoğudaki Son Gelişmeler ve Türk Dış Politikası paneli düzenleyecek.
     Gelecek eğitim öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlayacak Antalyanın ilk vakıf Üniversitesi olan Uluslararası Antalya Üniversitesinin 1 Haziranda düzenleyeceği panelde, Ortadoğu bölgesinde son iki yıldır Arap Baharı olarak adlandırılan gelişmelerin Türkiyenin ulusal çıkarlarını ve Türk dış politikasının genel seyrini ne yönde etkilediği tartışılacak.
     Öte yandan, panelin moderatörlüğünü Uluslararası Antalya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarık Oğuzlu yürütecek.
     Panele Dışişleri eski bakan ve emekli Büyükelçi Yaşar Yakış, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu ve Zirve Üniversitesi Öğretim Üyesi Orta Doğu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Doç. Dr. Gökhan Bacık katılacak.
     (YSK-
<< Önceki Haber Uluslararası Antalya Üniversitesi Arap Baharını konuşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER