Ulaşım esnafı sertifikalarını aldı

Ulaşım esnafı sertifikalarını aldı -Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -Bu eğitim sadece sürücü teknikleri değil, iletişim becerileri ve insan ilişkileri açısından da çok önem taşıyor


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, eğitimin sadece sürücü teknikleri değil, iletişim becerileri ve insan ilişkileri açısından da çok önem taşıdığını söyledi.
     Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası işbirliği ile toplu taşıma sürücülerine yönelik Güvenli sürüş teknikleri, etkili iletişim, öfke ve stres kontrolü ve denetim konulu eğitim düzenlendi. Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, sona eren eğitimin insan odaklı bir proje olduğunu söyledi.
     Kendisinin de bir eğitimci olduğunu belirten Akaydın, Eğilmiş insan çağdaşlaşmış toplumun en temel temsilcisidir. Bu eğitimden yararlandığınızı umuyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur dedi.
     Eğitimin şoförlerin yanı sıra Antalya halkı ile yerli ve yabancı turistlere de fayda sağlayacağını vurgulayan Akaydın, Bu eğitim sadece sürücü teknikleri değil, iletişim becerileri ve insan ilişkileri açısından da çok önem taşıyor. Bir belediye başkanı olarak sizleri ve taksi esnafı arkadaşlarımı önemsiyorum. Birlikte kaliteli bir ulaşımı halka sunmalıyız. Büyükşehir Belediyesi her türlü sorununuzda oda başkanınız ile birlikte yanınızda olacaktır. Eğitim alan herkesi kutluyorum dedi.
     Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İnce de Birkaçımızın yaptığı yanlış hareketler toplumda hepimize mal olmakta. Antalya halkı ile iç içe bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu konuda ulaşım esnafı arkadaşlarımıza yardımcı olmak istedik. Bu kurslar bundan sonra da devam edecek diye konuştu.
     Gevenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Coşkun Kara ise toplu taşıt sürücülerinin Türkiyede daima toplumun aynası olduklarını anlatarak, eğitimlerde alınan bilgiler uygulamaya geçtiğinde bu eğitimlerin öneminin daha iyi gözleneceğini kaydetti.
     Törende daha sonra eğitimi başarıyla tamamlayan sürücülere sertifikalarını verildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ulaşım esnafı sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER