Üç ayların başlaması

Üç ayların başlaması -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: "Böyle acı bir olayın yaşandığı bir zamanda idrak edeceğimiz Regaip Kandili, bu acıları sarmak ve hafifletmek için inşallah vesile olacaktır"


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, böyle acı bir olayın yaşandığı bir zamanda Regaip Kandilinin bu acıları sarmak ve hafifletmek için vesile olacağını bildirdi.
     Saraçoğlu, üç ayların başlaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, mübarek üç ayların idrak edilmeye başlandığı bir günde Hatayın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıların milleti derinden sarstığını dile getirdi.
     Saldırıların, ülke huzurunu bozmaya yönelik olduğunu ifade eden, Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     "Barışı ve kardeşliğimizi istemeyen güçler kirli yüzünü maalesef Reyhanlıda bir kez daha göstermiştir. Masum vatandaşlarımız, kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmişler ve yaralanmışlardır. Tüm ilçe halkı büyük bir yıkım yaşamıştır. İçten ve dıştan hangi terör odağından gelirse gelsin bu hain saldırıyı bir kez daha şiddetle lanetliyoruz. Kardeşliğimiz, beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir, istikrarımızı hiçbir zaman bozamayacaktır. Bu kalleş saldırıları yapanlar bunun bedelini ve cezasını mutlaka ödeyeceklerdir. Böyle acı bir olayın yaşandığı bir zamanda idrak edeceğimiz Regaip Kandili, bu acıları sarmak ve hafifletmek için inşallah vesile olacaktır. İnanıyoruz ki vatandaşlarımızda hoşgörü, saygı ve kardeşlik duyguları daha da artacak ve güçlenecektir. Tüm İslam aleminde barış, kardeşlik ve birlik beraberlik ruhu bu mübarek gece ve günlerde daha da artacaktır. Regaip Kandilinin feyzi ile birbirimize kenetlenmeliyiz, kardeşlerimizin acılarına ortak olmalıyız. Reyhanlıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diler, Regaip Kandilinin ve üç ayların ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim."
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Üç ayların başlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER