U20 Dünya Kupasına doğru

U20 Dünya Kupasına doğru -FIFAnın Dünya Kupasından sonra en büyük ikinci organizasyonu olan ve bir ayağı Trabzonda düzenlenecek U20 Dünya Kupası maçları için geri sayım başladı


TRABZON (A.A) - FIFAnın Dünya Kupasından sonra en büyük ikinci organizasyonu olan ve bir ayağı Trabzonda düzenlenecek U20 Dünya Kupası maçları için geri sayım başladı.
     Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yaptığı yazılı açıklamada, FIFAnın en büyük ikinci organizasyonu olan ve 20 yaş altı sporcuların katılacağı U20 Dünya Kupası maçlarının bir ayağının Trabzonda yapılacağını, organizasyona 100 gün kaldığını bildirdi.
     Trabzonun 1. Karadeniz Oyunları ve Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yaptığını, bu organizasyondan başarıyla çıktığını belirten Kızılcık, Trabzonun U20 Dünya Kupasında da aynı başarıyı göstereceğini ifade etti.
     Kızılcık, organizasyona 100 gün kaldığını anımsatarak, şunları kaydetti:
     Gelecekte dünyanın en iyi futbolcularının çıkacağı bu yaş grubu organizasyonunun bir ayağının Trabzonda olması şehrimiz adına gurur kaynağıdır. Organizasyon, sporu günlük yaşamının önemli bir parçası haline getiren hemşehrilerimizi heyecanlandırmaktadır. Bu etkinlik aracığıyla dünyanın yeni yıldızlarının, yeni Messiler, Ronaldolar ve Maradonaların buradan yükselecek olması Trabzonun marka kent vizyonunu destekleyecektir.
     Kızılcık, organizasyonun kentin tanıtımının yanı sıra futbolun da bir adım yukarı taşınmasını sağlayacağını vurgulayarak, Haydi bu şölene 100 gün sonra siz de ortak olun, gelin bu yetenekleri ilk siz görün ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber U20 Dünya Kupasına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER