U17 Şampiyonu Kepez Belediyespor Tütüncüyü ziyaret

U17 Şampiyonu Kepez Belediyespor Tütüncüyü ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - U17 Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor U17 futbol takımı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Kepez Belediyespor U17 futbol takımı oyuncuları, kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve antrenörleri Mehmet Çiçek, Tütüncüyü makamında ziyaret etti. Tütüncü futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini şampiyonluktan dolayı tebrik etti.
     Tütüncü, Kepez Belediyesporun başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Sizlerle gurur duyuyoruz. Üzerinizdeki forma ile hem Kepez hem de Antalya için gurur kaynağı olmaya devam edeceksiniz dedi.
     Şampiyonluk kupasını Antalyaya getiren futbolculara milli takım formasını giymenin hayalini kurmalarını ve başarılı sporcuların güzel ahlakını örnek almalarını tavsiye eden Tütüncü, Bazen zirveye çıkan insanlar şımarıklıkla, zafer sarhoşluğu ile yerin dibine batıyor. Hepinizin ilçemizdeki gençler için örnek bir model olduğunuzu asla unutmayın. Disiplin içerisinde hareket etmedikten sonra ve ahlaklı olmadığınız sürece başarılı olamazsınız. Bunlar olduğu zaman yükselirsiniz ve başarılı olursunuz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber U17 Şampiyonu Kepez Belediyespor Tütüncüyü ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER