Tütüncü, Gölle etkinliğine katıldı

Tütüncü, Gölle etkinliğine katıldı -Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Avdan Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği yöresel bir yemek olan Gölle etkinliğine katıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Avdan Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği yöresel bir yemek olan Gölle etkinliğine katıldı.
     Varsak Zeytinlik Mahallesinde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Tütüncüye yöresel bir yemek olan Gölle ikram edildi. Dernek Başkanı Durali Köle, geleneklerini yaşatmak amacıyla 5 yıldır Gölle etkinliği yaptıklarını söyledi. Amaçlarının Antalyada yaşayan Avdan köylülerinin birlik ve beraberliğini arttırmak olduğunu ifade eden Köle, bu etkinliği yıllarca sürdürmek istediğini vurguladı.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise bu tür programların unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini yeniden yeşerttiğini dile getirdi. Avdanlıların neşeli ve samimi insanlar olduğunu söyleyen Tütüncü, geleneksel buluşmanın bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü, Gölle etkinliğine katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER