TÜTEV Çorum Şube Başkanı Tokdemir:

TÜTEV Çorum Şube Başkanı Tokdemir: Üniversite-sanayi işbirliğinde köprü vazifesi görmeye çalışıyoruz


ÇORUM (A.A) - Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Çorum Şube Başkanı Yavuz Tokdemir, üniversite-sanayi işbirliğinde köprü vazifesi görmeye çalıştıklarını söyledi.
     TÜTEV Çorum Şube Başkanı Tokdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, vakıf merkezinde basın mensupları ile kahvaltıda biraraya geldi. TÜTEV gönüllülerinin de katıldı toplantıda vakfın faaliyetleri hakkında sinevizyon gösterimi yapıldı.
     TÜTEV Çorum Şube Başkanı Yavuz Tokdemir, vakfın çalışma sisteminin gönüllülük esasına dayandığını ifade ederek, düzenledikleri seminer, kurs ve projelerle gelecek çağın teknik altyapısını iyileştirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Vakfın amacının, her branş ve derecedeki mühendis, mimar, kimyager ve benzeri meslek erbabı ile diğer teknik elemanlarla bu konularda eğitim yaptıranlar ve eğitim görenler arasında sosyal, kültürel, mesleki dayanışmayı ve yetişmeyi temin etmek olduğunu anlatan Tokdemir, Vakfımız destekleyici her türlü yardımda bulunmak, ülkemizin teknik hizmet ihtiyacını karşılayacak müesseseler, firmalar, gerekli büro ve birimler kurmak, işletmek veya kurulmuş olanlara yardımcı olmak maksadına matuf olarak müşterek çalışmak gayesiyle kurulmuştur. Ayrıca üniversite-sanayi işbirliğinde köprü vazifesi görmeye çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber TÜTEV Çorum Şube Başkanı Tokdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER