Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi

Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi -Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan maçta bir futbolcu sakatlandı -Kartal Belediyesporlu yöneticiler, maçın gözlemc


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi 2. grupta mücadele eden Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan maçta bir futbolcu sakatlandı.
     Beyçayırı Stadında oynanan karşılaşmanın son dakikalarında rakibi ile girdiği pozisyonda göğsüne tekme alan Kartal İşitme Engelliler Spor Kulübü oyuncusu Metin Meroğlu (28) bir süre baygınlık geçirdi.
     Oyuncular ve teknik heyet tarafından saha kenarına alınan Meroğluna ilk müdahale her iki kulübün teknik heyeti tarafından yapılmaya çalışıldı.
     Titreyen ve bilinç kaybı yaşayan oyuncu için olay yerine 112 Acil Servis ambulansı çağrıldı. Saha kenarına gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Meroğlu, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
     Meroğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
     Bu arada Kartal Belediyesporlu yöneticiler, maçın gözlemcisine saha kenarında ambulans bulunmamasını şikayet ederek, sağlık ekiplerinin geç gelmesine tepki gösterdi.
     Karşılaşma misafir takımın 4-1lik galibiyetiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER