Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası

Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası -Türkiye Boks Federasyon Başkanı Gözgeç: Burada Türkiye boksunun güzelliklerini göstermek istiyoruz


ERZURUM (A.A) - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Erzurumda düzenleyecekleri Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasında, Türkiye boksunun güzelliklerini göstereceklerini söyledi.
     Gözgeç, 26 Kasımda başlayacak şampiyona öncesi, Gençlik Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, müsabakanın Erzurumda yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra Türkiye şampiyonalarının düzenli olarak yapacaklarını söyledi.
     Şampiyonaya herkesin destek vermesi gerektiğini ifade eden Gözgeç, Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasını yapmak üzere Erzuruma geldiklerini anımsatarak, şampiyonayı en iyi sporcularla, en iyi organizasyonla yapacaklarını ifade etti.
     Organizasyonla kentte bir ilk yaşanacağını vurgulayan Gözgeç, Türkiye Şampiyonasının ilk defa yarı final ve finalleri gece şenlik halinde olacak. Burada Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda müsabaka yapan sporcularımızın olacağı bir şampiyona yapacağız dedi.
     Vatandaşlardan da destek isteyen Gözgeç, şunları kaydetti:
     Erzurumlu hemşehrilerimizden, kardeşlerimizden mutlaka eski günlerine dönmeleri için spor salonlarına teşrif etmelerini, salonu doldurmalarını istiyoruz. Biz de burada Türkiye boksunun güzelliklerini göstermek istiyoruz. Onlarla birlikte bir hafta boyunca boksun ve Erzurumun bütünleşmesini sağlamak istiyoruz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz. Düzenleyeceğiz şampiyonanın, Türkiyede diğer yerlerde düzenleyeceğimiz şampiyonalara örnek olmasını arzu ediyoruz. İlk düzenlenecek uluslararası müsabakayı da Erzurumda yapacağız.
     Federasyon Başkanı Gözgeç, şampiyonaya 400 sporcu ile yaklaşık 200 hakem ve yöneticinin katılacağını ifade etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da kentte düzenlenecek Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasının Erzurumda bugüne kadar boks adına yapılmış olan en büyük organizasyon olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER