Türkeşin vefatının 16. yılı

Türkeşin vefatının 16. yılı -Şarkışlada anma programı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Milliyetçi Halk Partisinin (MHP) merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeşin vefatının 16. yılı dolayısıyla Şarkışlada anma programı düzenlendi.
     Seyfettin Soysal Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan MHP İlçe Başkanı Oğuz Özdemir, Türk dünyası denilince herkesin aklına Alparslan Türkeşin geldiğini söyledi.
     Özdemir, Türkeşin ömrünün büyük kısmını Türk milliyetçiliğine adadığını belirterek Türk milletinin üzerinde oynanan oyunları, Türk milletinin yaşadığı sorunları yok etmek için çaba sarf etmiş ve son nefesine kadar milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir dedi.
     Türkeşin hayatı boyunca, mensubu olmaktan gurur duyduğu milletini yüceltmek ve Türkiyenin kutlu geleceğini inşa etmek için çaba gösterdiğini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:
     Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiyenin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeşi kaybetmenin vermiş olduğu acıyı yaşadığımız yeni bir 4 Nisana daha ulaşmanın üzüntüsü içerisinde, kutlu davamıza hayatlarını hiçe sayarak feda eden binlerce şehidimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
     Programa, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şükrü Tinni, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ömer Solakoğlu, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Alparslan Altunbulak ve çok sayıda partili katıldı.
     Programda, katılımcılara bisküvi ve lokum dağıtıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Türkeşin vefatının 16. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER