Türkeşin vefatının 16. yılı

Türkeşin vefatının 16. yılı -MHP İl Başkanı Ergün mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - MHP Sivas İl Başkanı Kürşad Ergün, MHPnin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeşin vefatının 16. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Ergün, mesajında, Başbuğumuz sadece Türkiye için değil, Türk Dünyası için, esir Türkler için bir ümit kaynağı, bir rehber olmuştur ifadesini kullandı.
     Türkeşi anlatmak için kelimelerin yetersiz kalacağını belirten Ergün, şunları kaydetti:
     Türk tarihinin tüm birikimini, kültürünü, günümüz siyasi hayatına taşıyan büyük bir siyasetçi, büyük bir Türk Milliyetçisidir. Gözleri hep ufka bakan, geleceği geçmişin verdiği büyük tecrübe ve birikimle okuyabilen bilge bir Türk büyüğüdür. Geçen her gün başbuğumuzu haklı çıkarmış Türk dünyası her geçen gün onu daha çok arar olmuş ve yeri doldurulamamıştır. Başbuğumuz sıradan siyasetçiliği değil, milli ve manevi değerlere sımsıkı sarılarak kendisini Türk milletine, insanlığa adayarak emsalsiz bir lider, emsalsiz bir siyasetçilik örneği sergilemiştir.
     Alparslan Türkeşin 80 yıllık ömrüne büyük çileleri, mücadeleleri ve başarıları sığdırdığını vurgulayan Ergün, Çileli ömrünü Türk dünyasına ve insanlığa hizmet aşkıyla tamamlayan başbuğumuz Alparslan Türkeşi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Türkeşin vefatının 16. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER