Türk Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Vali Öz: Son yıllarda polis teşkilatımız hem insan gücü, hem de teknolojiyi kullanarak suçla mücadelede önleyici kolluk gücü olarak çok önemli mesafe aldı


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Son yıllarda polis teşkilatımız hem insan gücü, hem de teknolojiyi kullanarak suçla mücadelede önleyici kolluk olarak çok önemli mesafe aldı dedi.
     Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. yılı nedeniyle Amasya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kesildi, Amasya Müftüsü İsmail İpek tarafından dua okundu.
     Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, polis teşkilatının fedakarca 24 saat esasına dayalı çalıştığını söyledi.
     Polislik mesleğinin zor olduğunu ifade eden Öz, Polislik mesleği fedakarlık gerektiren aynı zamanda çok şerefli bir meslek. Son yıllarda polis teşkilatımız hem insan gücü, hem de teknolojiyi kullanarak suçla mücadelede önleyici kolluk gücü olarak çok önemli mesafe aldı. Bu süreçte tüm teşkilatımızın katkısı var. Ben nice güzel yıllarda güzel hizmetlerde buluşalım istiyorum diye konuştu.
     Öz, ülkenin güzel bir süreçten geçtiğini dile getirerek barış, huzur ve güvenlik anlamında süren sürecin devamını diledi.
     Yapılan duaların ardından Tekirdede Mezarlığında şehit polis memuru Nihat Bulut ile askeri şehitlik ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.
     Etkiliğe Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Jandarma Komutanı Albay Halil Şen ile Şube müdürleri ile polis memurları katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Türk Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER