Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
     Ürün, mesajında, çağdaş bir devlet olabilmenin, insan hak ve özgürlükleri önündeki engellerin kaldırılması, hukukun üstünlüğü prensibinin gerek sosyal gerekse siyasal alanda egemen kılınmasıyla gerçekleştirilebileceğini ifade etti.
     Demokrasinin yaşatılmasında toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasının önemli olduğunu aktaran Ürün, mesajında şunları kaydetti:
     168 yıllık köklü geçmişiyle toplumsal huzur ve güvenliğin temininde fedakarca hizmet veren emniyet teşkilatı, vatanın ve milletin birlik ve beraberliği adına canını ortaya koymaktan çekinmeden görevini layıkıyla sürdüren bir teşkilattır. Toplum destekli duruşuyla vatandaşlarımızın sevgisine mazhar olan emniyet teşkilatımız, aynı zamanda dünyada yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel bir biçimde ihtiyaç duyulan modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapısıyla kanunlara riayet etmeyenlerin adalete teslim edilmesinde kutsal bir görev ifa etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Türk emniyet teşkilatının her kademedeki fedakar çalışanlarına aileleriyle birlikte huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER