Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


AĞRI (A.A) - İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, emniyet mensuplarıyla birlikte Vali Mehmet Tekinarslanı makamında ziyaret etti.
     Tekinarslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polis teşkilatının kuruluşundan bu güne önemli süreçlerden geçtiğini ve gelinen noktada polisin vatandaşa dönük yüzünün daha şefkatli ve sıcak olduğunu kaydetti.
     Vatandaşla polis arasındaki diyaloğu daha da güçlendirmek için Ağrıda bu konuda önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Tekinarslan, şöyle devam etti:
     "Polis sadece vatandaşın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için değil, sosyal ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarda da bulunarak daha güzel ortamların oluşmasına katkı sunuyor. İlimizde bu konuda önemli adımlar atıldı. Bugün polis ve vatandaş ilişkisinde daha sıcak bir diyaloğun olduğunu görüyoruz. Umuyorum ki bundan sonra daha güzel tablolara şahit oluruz. Buradan bütün emniyet camiasının 168. yılını kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum."
     Ziyaretin ardından Polis Evinde şehit ailelerine verilen yemeğe katılan Vali Tekinarslan, ailelerle bir süre sohbet etti.
     Tekinarslan, 2011de Bitlisin Güroymak ilçesinde şehit olan polis memuru Yalçın Demirin ailesine Devlet Övünç Madalyası verdi.
    
     Muhabir: Fatma Güven
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER