Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Yunanistanın Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü basketbol takımları dostluk maçı yaptı -Karşılaşmayı Edirne Emniyet Müdürlüğü takımı kazandı (Fotoğraflı -


EDİRNE (A.A) - Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Yunanistanın Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü basketbol takımları, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Edirnede dostluk maçı yaptı.
     Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve Dedeağaç Emniyet Müdürü Tsouknadis İoakim, Mimar Sinan Spor Salonundaki karşılaşma öncesi oyunculara başarı diledi.
     Edirne Emniyet Müdürü Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, komşu ülkelerin yakın olan illerinin emniyet teşkilatlarıyla işbirliği çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Emniyet teşkilatlarının karşılaştığı sorunlar ortak olduğu için, işbirliğinin de kuvvetlendirilmesi gerektiğini belirten Ceylan, Geçen hafta Kırcaali Emniyet Müdürlüğü ekibiyle 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir voleybol müsabakası oynandı. Bugün de Dedeağaç Polis Teşkilatı Müdürlüğü ekibi, teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde bizim davetimize icabet ettiler. Umarım bundan sonraki ilişkilerimiz bu tür etkinliklerle devam eder ve güzel neticeler alırız diye konuştu.
     Dedeağaç Emniyet Müdürü Tsouknadis İoakim de Türk Polis Teşkilatının kendilerini dostluk maçına davet etmesinin onur verici olduğunu söyledi.
     Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü arasında ciddi ve ortak çalışmaların yürütüldüğünü belirten İoakim, kaçaklarla ilgili ortak çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.
     Yunanistanın Edirne Konsolosu Katerina Varvarigounun da izlediği karşılaşmayı, Edirne Emniyet Müdürlüğü takımı 64- 60 kazandı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER